Teemme galluppia Kesäkuun Kutoselle osallistumisesta.

Nyt kun vallitseva poikkeustilannne on edennyt rauhallisesti ja eri toimipisteitä on avattu ja availlaan paraikaa, niin kyselemme tapahtuman järjestäjinä minkälaiset ovat fiilikset Kesäkuun Kutoselle osallistumisesta.

Kyselyjä on tullut kovasti jo ennakkoon ilmoittautneilta. Ja meidän heille tekemän kyselyn mukaan pettymys on suuri jos tämäkin tapahtuma joudutaan perumaan.

Meidän tahtotila on kova saada toteuttaa tapahtuma 1. elokuuta.

Olemme varautuneet noudattamaan annettuja ohjeita osallistujamäärän ja fyysisen kontaktin syntymisestä osallistujien kesken.

Tapahtumapaikka on tilava puistoalue, missä voimme hyvin väljästi toteuttaa alkuverryttelyn ja eväsruokailun. Lähtö tapahtuu porrastetusti. Ensin matkalle lähtevät juoksija ja sen jälkeen vähän tyylin mukaan muut.

Olemme pidentäneet osallistumisaikaa halvimmalla hinnalla.
Tarvitsemme 350 osallistujaa, jotta tapahtuma voidaan järjestää. Tapahtumaan otetaan 450 osallistujaa, näin pysymme hallituksen alle 500 osallistujan linjauksessa.

Pyytäisimmekin kaikkia halukkaita ilmoittautumaan mahdollisimman pian viimeistään 15.6 mennessä kotisivuilla olevalla lomakkeella, tai lähettämään ryhmäläisten sähköpostilla.

Osallistumisohjeet löytyvät kotisivuiltamme.
Voit antaa palautetta sähköpostilla tai puhelimella tai facen postin kautta.

Ystävällisin terveisin,
Kutosen tiimi

Kesäkuun Kutonen Uusikaupunki
Naisten liikuntatapahtuma Kesäkuun Kutonen
Kategoriat: info

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder